MODULBYGGD LIGGHALL


Kopparkulla konstruerar och tillverkar flyttbara lösdriftstall för hästar. Lösdriften är anpassad för att lätt kunna flyttas, den är uppbyggd av sektioner i aluminium som skruvas samman. Fönster av vindväv och tak av specialsydd pressening. Varje sektion väger mellan 35- 50 kg och kan lätt hanteras av två personer.


Lösdriften på 10 x 5 m är avsedd för 9 st unghästar 1-år gamla eller 7 st vuxna hästar (enl gällande djurskyddsbestämmelse). Antalet hästar beror också på hur dom fungerar tillsammans. Det finns två mindre storlekar 38 m2 och 25 m2.
Dörren kan förses med en köldridå (plastremsor) som hästarna lär sig att gå igenom. Lösdriften förankras i marken med jordspett eller på annat sätt, möjlighet till förankring finns i båda ändar på varje sektion. Då lösdriften består av ett modulsystem kan andra storlekar eller utförande lätt byggas. Så som med flera in/ut gångar eller med avgränsningar (boxar) för hantering av skadade eller sjuka hästar.
Tillbehör såsom krubbor, foderhäckar och vattenkar är under utveckling.

Lösdriften har ej något golv, den skall placeras på en hyfsat plan och väldränerad betesvall eller hage. Man strör med halm i storbal och istället för att mocka ut ströbädden flyttar man lösdriften till ett nytt ställe och plöjer ner eller sprider ut bädden.

 Varianter

 Tillbehör

Tekniska data

 Broschyr_ligghall.pdf (4,5 Mb) 

Video ligghall
(6Mb) 
 
Prislista 090101
(högerklick, "Spara som")

 

Om du är intresserad  eller har några frågor om ovanstående lösdrift, ring Monica Björkdahl 0504-23006 eller fyll i nedanstående formulär.

Formulär för intresseanmälan

Markera det som stämmer bäst och ange sedan ditt namn och dina adressuppgifter.

1. Kontakta mig jag vill ha mer information.
2. Jag vill ha prospekt och prislista
3. Jag vill ha en gratis DVD


Namn*)
Adress
Ort
Frågor eller

annan info. 

 

E-post*)
Telefon*)

*) Obligatoriska fält