Maskinkonstruktion

 

PRODUKTER

BEARB. FIXTURER

KONTAKT E-POST

VÄGBESKRIVNING

 

 

 

 

 

AB Kopparkulla
543 94 Tibro
Tel. 0504-230 00
Fax. 0504-230 04

AB Kopparkulla har under ca 25 år arbetat med mekanisk konstruktion av maskiner för bearbetning, montering och tätkontroll. Vi är 4 st maskiningenjörer som tillsammans har en bred erfarenhet av konstruktion, tillverkning och montering av framförallt specialmaskiner för bearbetning. Vi har ökat vår kompetens inom 3D konstruktion, vi arbetar med hjälp av Inventor och Auto-cad. Detta gör att vi kan klara allt från förstudier till färdig konstruktion med presentation på webben. Vi är vana att arbeta mot såväl små som stora kunder.

Vi konstruerar fixturer för bearbetning, montering och tätkontroll.
Fixturer för placering på paletter med interna hydraulledningar och kylvätskekanaler. Anpassade till nya eller befintliga fleropar. Vi har blivit specialister på fastspänning av smidda och gjutna objekt med komplicerade geometrier.
Vi lägger stor vikt vid bra spånavgång.
Kopparkulla har även ett standardsortiment av fixturkomponenter som vi tycker saknas såsom hydrauliska inbyggnadscylindrar och svivlar.


Sprängskisser, monteringsinstruktioner och manualer.
3-dimensionella sprängskisser som kan användas i manualer och instruktioner är något som vi kan erbjuda. Vi kan även ta fram bilder på produkter, att användas vid offerter eller presentationer på hemsidor Vi erbjuder oss även göra animeringar för att användas vid försäljning eller instruktion. 
 

Se exempelfilm här
 

Vi konstruerar specialenheter för borrning, gängning och fräsning.
En-, två- eller tre-axliga enheter, pneumatiska, hydrauliska eller NC styrda. Vi  har bl.a. konstruerat standardenheter åt Bellows Automatikprodukter

 


 

Ta gärna kontakt med oss för ytterligare information eller om ni har
något konstruktionsuppdrag ni behöver hjälp med.